Slokk den lunta, snarast

Eg er eit skrivande menneske. Det er rart å vera det. Følgjande er fyrste del av eit skrive - anfall. Uforståeleg for mange, vil eg tru. Men slik er eg.

Eg trur poesien er på veg. Han varslar sitt kome ved ei kjensle av å måtte eksplodera snart, ein gråt i magen. Eg lid av akutt ordmangel.

GRAV FRAM ORDA FRÅ INNSIDA. Dra meg nærare meg sjølve. Og kvifor i alle dagar skulle det vera av interesse?

I nær leik ser ein alle dei skjulte flekkane.

Kommentarer

Dan Freddy sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Dan Freddy sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Fru K sa…
og nå lure eg på kva som stod der :)
Dan Freddy sa…
Ja, det skulle altså 3 "meldinger" til for å komme med en kommentar:0)

Det er så dypt det du skriver at man må "holde tungen beint i munnen" for å ikke bomme helt på kommentarene en kommer med....
Fint hvis du kan delete de 2 kommentarene som ikke inneholder noko vettugt!
Ok, jeg skrev at: En mann med få ord er en klok mann, og at selv dåren blir aktet for klok, når han tier (Ordspråkene). Videre skrev jeg at det ikke er mengden ord som er avgjørende for "tyngden" i det du formidler, men innholdet. Du skriver bra! Om du har litt "skrivesperre" av og til, så er ikke det så farlig. Du klarer veldig bra å formidle det du har på hjertet. Skjønt, det er det vel egentlig bare du som vet... Det du skriver er uansett god lesning. Jeg får mye ut av det.:0)PS! Ser ut til at du er tilfreds med den midlertidige "skrivesperren"?:0)
Fru K sa…
eg trur skrivesperra er over på eit vis. eller: skrivestemma mi er ikkje stum. eg veit ikkje om eg får formidla det som ligg på hjartet mitt. eg veit ikkje kva som ligg der. det er så mykje eg vil seia. men orda nekter å stille seg opp i rett rekkefølgje.

takk for at du kvalifiserer det som god lesning. eg anar ikkje kva slags lesing det er. for meg er det skriving :)