Oppdatering (bla bla bla)

Berit blogger på biblioteket på Åsane fhs. Jeg føler jeg bør gjøre det samme. Gå inn på hennes side for å se to sider av samme sak.

Tiden går i snegletempo. Jeg tror jeg har vært her i en måned, men det er ikke mer enn en og en halv uke siden jeg stod her med gigantiske sommerfugler i hodet. Men selv om tiden står tilnærmet stille, så flyr den også av gårde. Deilig.

Menneskene her er nydelige. Jeg kjenner gleden av å få lov til å bli kjent med dem. Mangfold. Mmm. Klassen min, skriveverksted, er full av ekte individer. 15 av 4 elever er gutter, en høy andel i følge skolestandarden. For her er jentene i klart flertall.

Internatlivet er interessant. Kunsten er å være balansert introvert, samtidig som man skal være sosial på relativt høyt nivå. Introverttiden min finner jeg foran pcen i den forlatte andre etasjen, den uten internett, ved pianoet i teatersalen, som har en aldeles nydelig akustikk, eller sittende ved skrivebordet.

I morgen skal vi levere vår første tekst. Jeg har skrevet noe svevende skvip. Vi skal gi hverandre tilbakemelding. Det finnes mange krasse kritikere i klassen, så det kan bli utfordrende. Jeg må huske at jeg er her for å lære.

Skolen drives av avholdsbevegelsen, men vi har ikke hørt så fælt mye om alkohol. Lærerne er dyktige og hyggelige, de fleste av dem også veldig musikalske. Allsang forekommer daglig, vi synger alt fra norske folketoner til moderne pop. Digg.

Kulturtimen… Trenger jeg si noe mer?

I morgen begynner taekwondo kurs på skolen.

Veten er en fjelltopp som nås på en og en halv time. Nydelig utsikt. Støvler er et must. Mine er eplegrønne.

Leve som kristen. Spennende. Jesus sender oss to og to, og jeg ser klart og tydelig at han har et poeng.

Kommentarer