Nå braker det løs, livet altså

I morgen skal jeg bort fra det kjente og kjære for at personligheten min skal eltes og knas og moses og poleres slik at jeg, som så mange andre, kanskje skal komme nærmere meg selv. En herlig klisjé som gir mulighetens verden en slags mening. I gamle dager virret folk nemlig rundt i heimbygda uten å finne seg selv hele livet. Huffameg. I dag bør unge mennesker kaste seg ut i det ukjente for å utvide perspektiver og bryte grenser til den store gullmedljen. Det er ikke lov å skrike, man skal hvine av fryd og ikke trekke ut fallskjermen for tidlig. Jeg ønsker meg selv lykke til og håper på Guds beskyttelse.

Kommentarer

Kjersti sa…
du må ha lykke te:) d e kje bare en fryd å flytta fra redet ska eg sei dg, men di seie d går bedre itte kvert:)
Anonym sa…
Hvor skal du?
Silje sa…
Det e ein sinnsykt skummel, ekkel, positiv, fantastisk, spennende tanke! Eg glede meg! Eg ber for deg Kristine! Ønske deg lykke te med oppbrytningen! velkommen til http://globetraattaren.blogspirit.com
Gud signe deg du vakre menneske!
Anonym sa…
Det går så fint så! :-D Gud e me deg uansett ;) Kos deg å nyt tida samen me Berit og nye venner =) Gla i deg! Ellå
Fru K sa…
takk! eg kose meg på Åsane fhs, skriveverksted linje... Fantastiske mennesker her.