Krek

Kjære lille kryp i hjertet.

Jeg vil bare at du skal vite et par ting.

Til tider drar du meg ned i det mørke hullet ditt. Da skremmer du meg. Du overmanner meg. Tilsynelatende.

Det er ene og alene fordi jeg tillater deg å gjøre det. Uten meg har du ingen eksistens.

Jeg kjenner overlevelsestrikset ditt. Du lurer meg til å tro at jeg liker deg og at du gjør meg vel. Jeg lar være å gjennomskue deg og går velvillig i fellen din. På grunn av deg fylles jeg av hat mot meg selv og min svakhet. Du er ikke min svakhet.

Min svakhet gjør deg til en trussel som kan ødelegge meg.

Men jeg skal si deg en ting, ditt ynkelige lille krek. Jeg har en kjempesterk Pappa. Min svakhet betyr ingenting når han passer på meg.

Du er død. Kom deg ut. Pappa banker den rosa baken din så du aldri kan sitte på den igjen.

Ja, dette er en trussel. Run you bastard.

MVH
Kristine

Kommentarer

myrna sa…
haha! Den va bra:D
Anonym sa…
Bra. Virkelig bra! Du er poetisk. Flink. Jammen kan du bli forfatter! -og skrive om det meste!
Fru K sa…
takk begge to, både kjent og ukjent. oppmuntrende. virkelig.
Elisabeth sa…
Godt skrevet om "det mørke der nede" som av og til kan prøve å sluke oss. Har skrevet et dikt om det en gang... Stå på og kjenn etter i hjertet hva som betyr noe i livet. Og del det gjerne med oss. ;-)