BE!

Jeg har en drøm om at kristne på Bryne/Jæren skal samles sammen på et stort møte. Ikke et lovsangsmøte eller et hiptogkult møte, men et bønnemøte. Har sett litt av Transformation filmene på bønnegruppa. Her fortelles det om byer som er blitt helt forvandlet.

Og gi meg en god grunn til at Bryne ikke skulle kunne forvandles. Er ikke Gud (all)mektig nok? Vi kristne er kanskje ikke elitekristne her, men Gud har alltid brukt ufullkomne mennesker. Hva er problemet?

Han gjør det ikke. Nei, det stemmer det.

Og det er akkurat derfor vi må be Ham om å gjøre det. Kreve at Han holder løftene i sitt ord, og bønnfalle Ham om å reise seg. Det er farlig å be slik, men Gud vil beskytte sine barn. Tror du det ikke? Det står i Bibelen, Guds Ord, Sannheten. Gud kan ikke bryte løftene sine. Det fungerer ikke for Ham.

Vi må stå sammen. Effekten blir ikke like god om vi nekter å samarbeide. Delene på Gud legeme MÅ samarbeide, det nytter ikke om foten misliker armens metoder. Armen kan ikke gjøre det samme som en fot, en arm har ikke samme kontaktflate som foten. Helt naturlig.

Har møtt mange herlige kristne i det siste, som ikke går på Saron. Har spurt Gud om enhet blant de kristne på skolen, og etter at jeg begynte å be om dette, har jeg oppdaget en hel hær med brennende etterfølgere. Det virket mer håpløst før jeg traff dem, jeg så jo bare Saronsfolkene.

Bønnemøter drar ikke. Helt klart. Jeg kan aldri lokke fram bønnelyst i noen. Men Gud kan utøse denne gaven over sin menighet. Er noen klar for å være med å be om at dette må skje? Kom igjen! Vi har ingenting å tape, det evige liv er vårt. Men vi har masse å vinne!

"Be, så skal dere få. Let, så skal dere finne. Bank på, så skal det lukkes opp for dere.

For den som ber, han får, og den som leter, han finner, og den som banker på, blir det lukket opp for.

Eller er det noen av dere som vil gi sin sønn en stein når han ber om brød, eller gi ham en orm når han ber om en fisk? Når selv dere som er onde, vet å gi barna gode gaver, hvor mye mer skal ikke da den Far dere har i himmelen, gi gode gaver til dem som ber ham. " Matt. 7,7-11

Dette har Jesus sagt... Hold Ham ansvarlig.

Amen?

Kommentarer

Hanna sa…
AMEN!! Eg drømme me deg, å snart ska de bli mer enn en drøm! :)

Eg seie bare: sammen er vi sterke! De e heilt sant de du seie me at me kristne må stå lag.

Preach it sister!
Silje sa…
AMEN!!
Eli sa…
Amen!! Bønn hjelpe så utrulig møye! e så fantastisk! 2 av vennanene mine blei nettopp frelst. Ikkje itte et konge møde, ikkje itte super lovsang, men heilt av seg sjøl på en måde...itte eg og andre hadde bedd utrulig møye for de då ;) +++selvfølgelig, men eg følte virkelig at bønn hjelpe då, å d jær d!