Lederweekend

Da var lederweekenden over, og jeg vil plassere den sånn midt på treet. Jeg hadde heller ingen forventinger, orket ikke å bli skuffet… Vet at en absolutt bør forvente masse av Gud, men jeg klarte det ikke. Så derfor, en skikkelig ålreit helg i et herlig fellesskap.

Det som irriterer meg, er at det blir slik Paulus beskriver i Romerbrevet når jeg er sammen med lederne. ”For jeg skjønner ikke hva jeg selv gjør. Det jeg vil, det gjør jeg ikke, og det jeg avskyr, det gjør jeg”. (Rom.7, 15). Blir kanskje litt teit å si det, men jeg føler at flere av ”djevelens lumske angrep” (Ef. 6, 13) settes inn mot meg når jeg befinner meg i lederfellesskapet. Det er i grunnen helt logisk at djevelen ønsker å ødelegge min plass i menigheten, for dersom jeg ikke fungerer sammen med legemet, er jeg ingen fare for ham i det hele tatt. Det irriterer meg noe så grenseløst at jeg faktisk lar ”pilene” hans sette seg fast i tankene mine. Men det er så fristende!

Jeg tror disse tankene er noe Gud tillatter fordi det knuser selvhevdelsen min. Jeg ber om at Gud må knuse den, for det er ingenting bra med å konstant måtte føle seg vellykket. Derfor føler jeg meg trygg i prosessen Gud sender meg gjennom for jeg ”har ikke møtt noen overmenneskelig fristelse. Og Gud er trofast, han vil ikke la dere bli fristet over evne, men gjøre både fristelsen og utgangen på den slik at dere kan klare det.” 1. Kor. 10,13

Jeg har selvfølgelig en del tanker rundt temaet for helgen. I dag fikk vi høre litt om hvordan Saron blir i framtiden. Det er fantastisk å høre visjonene, og jeg gleder meg til å være med på det som kommer til å skje. Men jeg vil ikke legge ut om mine tanker rundt temaet, for jeg tviler på at de vil være til noen oppbyggelse før jeg har fått bearbeidet dem litt. Til nå er de trolig litt for preget av de teite tankene jeg lot overta hodet mitt under framleggingen. Beklager, jeg jobber med saken om å ikke være så pingle, men lett er det ikke.

Har forresten meldt meg på Impuls lederdager.. Jeg tror jeg trenger det, for jeg er ikke særlig erfaren som leder.. Håper inderlig Gud tar seg av skolen for meg, det er ikke særlig lett å ta seg fri to dager på den måten for en nerd som meg. Nå satser jeg for deg, Gud! Ikke la meg bli til skamme!

Kommentarer

Fru K sa…
Takk Catti! Veldig kjempeglad i deg :-) Takk for enromt bra mentorsamtale.. Fytti det va frigjørende!
Silje sa…
Impuls lederdagane! Yeah!!! SÅÅ glad for at du skal vera med, du er ein god person Kristine!! Drit i skolen, meir lærdom enn å vera med meg finn du ikkje.. Hehe.. Nei, d vert nok kjempe bra! Me talast Olga! :)
Fru K sa…
Silje: har fått innvilga todagers permisjon for å dra! jippi! ingen fravær! ja, drit i skolen! eller ikkje... Godt du fekk meg med, blir sikkert wilt bra!