Klar, ferdig, gå!

Jeg vil bare benytte dagen til å takke Gud for velsignelsene Han har gitt meg i 2004. Selv om jeg ikke klarer å sette fingeren på det, så vet jeg at jeg har forandret meg masse. Jeg gleder meg til at Gud skal forandre meg mer! Få gang på det Gud! Håper på å lære mer om Den Hellige Ånd i år. Han virker for meg noe diffus.

Det meste jeg har lært, er teori. Teorien i seg selv gjør lite om den bare ligger der… Jeg håper Gud vil la meg bruke tingene Han har lært meg til å velsigne andre. Det er ekkelt å føle seg teoretisk overvektig. Teoriene ligger der, tunge og fæle, og alle kan se at jeg er stor i ord uten å gjøre noe i praksis. For en feiging jeg er!

Jeg føler meg blind, jeg ser ikke alle mulighetene som ligger åpne for meg. Verden er kald, det finnes mange steder å spre varme! Håper at Gud vil åpne øynene mine, så jeg ser hvor Han vil sende meg. Og ikke nok med at Han må åpne øynene mine, Han må også skyve meg ut av døren. Utfordre meg! Jeg trenger det, det blir så lett at jeg bare lukker øynene mine igjen. Det er så trygt bak de mørke øyenlokkene mine! Jeg vet at Gud ikke kan overskride min frihet til å velge, Han kan ikke tvinge meg, selv om det hadde vært det letteste. Men Han kan derimot skrike skikkelig høyt i ørene mine!

Jeg er klar for et nytt år. Tror jeg. Eller vent litt, jeg er slettes ikke klar. Men det er Gud, og når jeg ikke er klar så er Han kjempeklar, og når jeg er svak, er Han sterk!

Takk til alle som har vært rundt meg i 2004. Dere har betydd kjempemasse! Håper dere vil være der neste år også. Godt nyttår!

Kommentarer

Anne sa…
Hei Kristine!
Vil bare sei at d æ kjempe kjekt å lesa bloggen din! Du he så vanvittig mange bra tanka! Kjenne meg utrulig igjen i dette innlegget ditt. Beundre at du æ så klar for at Gud ska visa seg ennå meir i livet ditt! D kan me alle læra av. Godt nyttår t deg, kjekt å bli kjent m deg!
Klem fra Anne
Fru K sa…
Takk Anne! Godt nyttår og kjekt og bli kjent med deg og!
Berit Serina sa…
Å være rundt deg er jammen en god plass å være! Selv om jeg har en tendens til å rote ting litt til.. :( Beklager nok en gang og skal prøve å bli bedre neste år.. :)
Fru K sa…
Berit: Takk. Ska prøve å skjerpe meg æg au.. Me æ heldige så æ velsigna med et vennskap så alltid æ der, så ikkje forsvinne sjøl om det æ halvrart en periode.. Sjøl om det æ halvrart, så æ det like fullt et vennskap!