Status

På tide å blogge litt. Har egentlig ikke lyst, har lite å skrive hjem om for tiden. Leser ”Se det i øynene” av C.S Lewis, en bok som tar tankene mine til uoppdagede dybder… For en bok!

Jeg har tenkt litt på hva som er livet mitt. For livet mitt ER jo Jesus, alt det andre er jo egentlig ikke livet, men ting som jeg fyller livet mitt med. Prøver å få det fokuset, men det er ikke alltid like lett når jeg leser til en prøve eller sliter på trening… Kiai!

Fikk et ganske ålreit bønnesvar på mandag. Jeg ba for en venninne som jeg var en del sammen med før, men som nå har falt helt ut av tidsskjemaet mitt. Trodde helst hun hadde glemt meg, og jeg syntes det var ganske trist at et vennskap hadde gått dukken. Så jeg ba Gud om å la henne ta kontakt med meg dersom Gud ville holde liv i vennskapet. Ok, høres kanskje ikke ut som noen megaprestasjon, men her er detaljene: Det var alltid jeg som tok kontakt med henne for å finne på noe. Vi har ikke snakke sammen på to måneder….
Hva skjedde? Fikk sms fra henne samme dag… Skal treffe henne i kveld. Hun er ikke kristen, så jeg tenkte å fortelle henne om ”tilfeldigheten” :-)

Kommentarer

obs sa…
Ja, gjør det! Fortell henne om det. Utrolig bra!

Likte forresten det du skriver om at livet ER jo Jesus. Alt det andre er fyll. Veldig enig, og jeg tror at hvis vi virkelig begynner å tenke sånn, at livet=Jesus, at det er en og samme ting, så vil det forandre på en del ting med oss og vår væremåte.
Fru K sa…
Takk Gunnar. Sette stoooore pris på kommentarene dine
:-)
Viss nogen har funne svaret på kossen en kan få satt teorien, som egentlig er sannheten (Jesus ER livet), ut i livet, tar æg gjerne i mot tips!