Skriverier

På tide å blogge litt? Ser jo tydelig at kommentarene går nedover… Må kanskje legge om den redaksjonelle linjen litt? Nei!! Gidde jo! Dette er min blogg, mine tanker, ha! Ikke avhengig av kommentarer, nei…

Bloggen er viktig for meg, uavhengig av om folk leser den. Dette på grunn av et Bibelvers jeg ”kom over” en dag:

”Reis varder som viser vei, sett opp merkesteiner for deg! Legg nøye merke til veien du gikk!” Jer. 31,21

Dersom det skulle dukke opp nedgangtider, så vet jeg at den veien jeg har gått, den er tilbakelagt, og jeg går aldri bakover. Det er bare å sjekke bloggearkivet!

Men sånn seriøst… Tror kanskje den der ”skrivegaven” min er på hvilehjem for en stund. Gud gir meg ikke bilder lenger, jeg skriver noen skikkelig halvveis tekster, bare fordi jeg må. Har sluttet som sjef i lesekroken, tror det var rett, hadde ingenting å tilføre. Jeg tror Gud lar meg finne nye identiteter. Jeg har liksom vært ”hun som er velsignet med skriving”, og egentlig bare det. Har grublet litt på hvordan det ville bli om skrivingen forsvant. Hvem ville jeg være for andre da? Ville de se meg i det hele tatt?

Hvordan er det? Jo, det er herlig! Jeg får oppdage nye sider av den Gud drømmer om at jeg skal være. Den store forskjellen er i grunnen at jeg må vende meg til å være i tjeneste foran levende mennesker, ikke foran dataskjermen. Det var på tide! Men jeg digger jo å skrive, så jeg håper Gud vil gi meg gaven tilbake etter en stund.

Det som satte seg sterkest hos meg etter seminaret til Kent på fredag, var at jeg hver dag skal fokusere på at å be, er det viktigste jeg skal gjøre den dagen. For en utfordrende tanke! Jeg merker at bønnelivet mitt er i utvikling, jeg elsker å henge med Gud! Og Bibelen bærer på så utrolig masse jeg skal oppdage!

Jeg vil, vil, vil bli bedre kjent med Gud!

Kommentarer

Kristina sa…
Off då.... Du he visst mista gnisten litt på dette herane ser d ut som, men pliis!!! IKKJE GJE OPP!!!! Eg syns d e galjilt å sjå på d du skrive, å sjøl om du kanskje ikkje bare skrive om sånne djube ting som betyr noge her i livet, så finn på noge tull du kan skriva, baer så me vett kæ så røre seg inni deg. Skriv om en engelsktime, en goe/dårlige dag, ei bra bok, ei kjekke karatetrening(elle forferdelige....) bare SKRIIIIIIV!!!!!!!
Hang on!!!
Freddy sa…
Hai du!
Ikke dumt å bli bedre kjent med Gud nei ;)
Stilig Blog du har, ryddig og oversiktlig :)

Folk kan skrive hva de vil for min del, jeg lar meg ikke rives ned så lett ;) Er sterk som en betong mur, så folk må bare si hva de vil :)

Freddy
Berit Serina sa…
Det komme lille venn, d komme tilbake hvis Gud vil det. (Og det tipper jeg, for du er jo ikke akkuratt ringe!!) Hvis ikke har Han en haug andre med ting for deg, det er ikke vanskelig å merke... :)
Love
Fru K sa…
kristina: Takk for oppmuntringen! Men det æ liksom helste dettan så bevege seg i håve. Klare kje skriva om trening å sånn, det æ liksom litt bagatella i forhold te det æg leve for!

Freddy: Bergenser, eller tæge æg feil? Sjef med det der intrnettkonseptet! Takk for kommentaren!

berit: ååååå, slutt å vær så jille! :-)
obs sa…
For meg er du Kristine S.
Kan det være at det er deg selv som har lyst til å bli identifisert med skriving, og at alle andre rundt egentlig er veldig godt fornøyd med deg slik som du er? Uavhengig av posisjon?
Som sagt, for meg er du Kristine S. Og stort bedre enn det kan du ikke bli!
Silje sa…
Hei hei.. K u snakke om jentå! Kjempe kjekt å lesa bloggen din uansett om du har noge å skriva eller d bare æ pjatt! Du e ei kule jenta uansett! :) Får me gang på slikkepinnane?? Æg æ klar!
Fru K sa…
Gunnar: Tusen takk!
Kanskje litt rett i det, men det æ så vanskelig å få inn at nogen kan vær fornøyd med BARE meg liksom, uden at æg gjør noge!

Silje: Æg æ så vil klar for å ødelegge tennene te folk med slikkerier! Men me må planlegge og legge hodene i bløt...