Peace and løv

Hadde en del på hjertet i går, men det forsvant vist. Ville liksom uttrykke at jeg er så utrolig glad i Frelseren min!

Skolen er stress for tiden… Den får litt for lett fokuset mitt. Balansen mellom å ta vare på velsignelsen det er å gå på skolen, og det å la velsignelsen skvise ut Gud, er ganske vanskelig å finne. Men matt 6, 25-34 har vært til stor hjelp.. Hver dag har nok med sin egen plage…

Sliter med inspirasjonen når det gjelder biologi, og det er skikkelig vanskelig ikke å ha en negativ holdning til læreren. Utfordring! Satt og slet litt med pensum en time med den dårlige skole-luften surklende i lungene. Kom plutselig på at jeg kanskje kunne snakke litt med Jesus, og jeg kjente at hjertet mitt sa ”Det er slik det skal være! Du hører til i Hans nærhet!”. Det var deilig å finne ut at Jesus var der sammen med meg, slet sammen med meg.

”Fred etterlater jeg dere, min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli fylt av angst og håpløshet ”..Joh 14. 27

For et vers! Ikke den fred som verden gir… Ikke bare fravær av uroligheter, men noe mer! Nærhet av dyp kjærlighet..

Elsker ham. Lengter etter å kjenne ham bedre, ingenting jeg heller vil.

Kommentarer