Matt 11,28 fungerer

Tenkte å vente med å blogge til jeg har hatt min første bønnetime, men følte liksom kallet nå, så da det er bare å komme i gang! Har ikke vært så mye blogging i det siste. Uken har vært en sånn ”vokse- smerte” uke (deppe- uke), så da finner jeg det for lurest å holde meg litt tilbake.

Var litt bekymret for møtet i går. Skulle være forbeder, følte meg ikke helt klar, for mine egne tanker var så sinnsykt i veien! Var redd for å ødelegge for det Gud ønsket å bruke meg til. Men Han svikter aldri… Han kom til meg, og selv om ikke problemene har forsvunnet, så ligger de ikke lenger på skuldrene mine. Jesus går ved siden av meg og bærer lasset for meg, og jeg vet at Han har hele kontrollen. He he, massasje for stive, anspente skuldrer? Prøv Jesus! Så øyene mine i speilet i dag. Det er noe med dem, tror det kalles fred.

Jeg bruker litt for mye energi på å prøve å gjøre ting slik som andre gjør det. For DE får det jo til, folk digger hva de gjør, og folk setter pris på dem.. Så da trekker jo den smarte hjernen min den konklusjonen at dersom jeg gjør det samme like bra, da setter andre like mye pris på meg også..

Noen ting MÅ jeg bare få inn i hodet mitt snart! Gud har skapt alle til å være originaler, ikke som dårlige kopier av andre! Han har oppgaver som bare jeg kan utføre, og en kombinasjon av gaver som passer perfekt til meg. Gavene er ikke laget for andre med en annen fortid eller en annen personlighet, de ser skapt for meg! Problemet oppstår når jeg skal prøve å gjøre andres oppgaver, for de er ikke laget for meg, det blir en klussete kopi av et mesterverk! Halloooo, Gud er jo ikke så dum at Han gir meg ubrukelige gaver og umulige oppgaver!

Jeg ble ganske utfordret på en del ting på ledersamlingen på mandag. Følte at jeg måtte forandre en del ting, og fillen så stressa jeg ble! Det var jo helt umulig, kan jo ikke rive bort hele meg på en-to-tre! Plaget meg, men så sa Gud: ”Jeg har nøyaktig så mye kraft og hjelp ferdig for deg som du behøver”, og ta tok jeg liksom litt mer av poenget. Gud skal forandre, jeg skal bare la det skje! Stress-less.

Kommentarer

Berit Serina sa…
Kristine du er et sjelden bra forbilde! Du he forstått møøøøje, virke det som! Heia Kristine!
love u!