Skolestart

Skolen er i gang, gjorde semesterets første lekse i dag. Det va skikkelig gøy! Har en stygg fornemmelse om at akkurat den følelsen fort kan gå over…Men akkurat nå er skolen supert, så mange nye folk å bli kjent med! Tar heilt av! I morgen har jeg bare en økt. Så kjipt…..

Det ser ikke ut til at det blir gang på noe Ny Generasjon, og jeg kan nesten ikke få sagt hvor lettet jeg er! Ikke det at jeg ikke var villig til å gjøre det, men allikevel.. Hadde mistet tid jeg bruker til å henge med folk, og hadde fått en haug med nye bekymringer. Ja, jeg vet at jeg skulle overgitt hele greia til Gud, men jeg kjenner meg selv såpass godt, at når det blir for praktisk, mister jeg fokuset… Lurer litt på om jeg tok helt feil da jeg trodde Gud ville starte NG.. Kanskje han bare ville utfordre meg litt.

Føler kanskje Gud heller vil bruke meg i relasjonene mine… Jeg er så utrolig glad i å bli kjent med unike mennesker, søker noe mer enn en overfladisk drøs i en gjeng der de fleste har på seg masker. Og jeg er spent på hvem Gud leder meg til dette året. Tror kanskje jeg begynner å få litt peiling, og det er så spennende! En ting er sikkert, og det er at Gud slettes ikke er middelmådig i sin planlegging! Jeg må bare slippe hans krefter til ved å be ham om det..

Er blitt ganske sulten på å lære ting om bønn. Gud har så mye på lager! Leser ”Forbønn- mer enn bønn” av Dutch Sheets, og det åpner mange nye dører for meg. Helt revolusjonerende å tenke at vi skal sette seieren fra Golgata ut i live! Noe er i gjære, og jeg er så utrolig klar for å lære mer om Gud!

Kommentarer

Harald sa…
Ja vi får se om vi ikke bare prøver oss igjen neste år, da jeg er i samme BYGGET som deg! Haha.
Fru K sa…
æ kje du og på Meieriet?
Silje sa…
Har tenkt tanken på det med leksene, har ikke akkuratt gjordt noe med det.. Litt for tidlig kanskje..
Tenker også på det samme som deg med nytt skoleår.. Er så mye spennende å gjøre.. Kan få energi til halve skoleåret med slike mål som dette.. Gleder meg utrolig!! Hvis u ser meg en dag, så er det låv å snakke litt om den boka du leser, høres spennende ut.. :) Hade på bade..