Være glad i

Jeg er så utrolig takknemlig for alle de gode folkene som er rundt meg! Først og fremst Berit, jeg hadde ikke klart meg særlig bra uten henne, men også alle folkene som trekker rundt på Saron. Selv om jeg er ganske usikker på meg selv når det gjelder å vite om folk er glad i meg, så kan til og med jeg merke kjærligheten som disse menneskene er velsignet med. Skulle ønske jeg kunne bli ”flinkere” når det gjelder å vise at jeg er glad i folk, men på en rar måte, så tør jeg nesten ikke. Tror jeg er redd for… Nei, for å være ærlig vet jeg ikke hva jeg er redd for. Skulle egentlig si at jeg er redd for at de jeg er glad i, ikke skal være glade i meg, men sånn rent teknisk sett så burde ikke dette være et problem. Jesus sier jo at jeg skal elske alle, også dem som ikke bryr seg om meg. Dette ble for sentimentalt, litt for åpent. Jaja, det som ikke kommer ut av meg, kan bli mørkt og farlig en dag. Kast ut skitten før skitten kaster ut meg!

Kommentarer

Berit Serina sa…
Nååååå, så fint sagt! Setter stor pris på det!
Jeg vet hvordan du har det, men ikke på samme måte. Jeg er litt mer sånn at jeg digger veldig mangen, og tror de digger meg, så en dag finner jeg ut at ikke alle hadde et så nært og spes forhold til meg som jeg trodde.. Au..
Fru K sa…
Takk for at du gidde å kommentera. Får en god følelse dypt, dypt inne i meg :-)
Harald sa…
kremt, eg au e gla i deg altså :D
skjønt eg lure litt på koffor du bare linke t Emil å Bjørnar, hehe
Fru K sa…
harald: takk for det. grunnen te at Bjørnar æ der æ at han va den som va fyst ude med en samling av linker te de fleste Sarons folkå. Emil står der fordi linken hans ikkje æ på Bjørnar sin. Håper det ikkje har gått for hardt innpå deg :-)
Harald sa…
nei det går greit (snufs) :D