Menneskefrykt

I enkelte situasjoner blir jeg stum. Som regel er dette situasjoner der jeg føler meg omgitt av folk som er bedre enn meg, eller folk jeg er usikker på. Jeg HATER denne menneskefrykten! Kan kanskje heller kalle det ”gjengfrykt”. Oppstår som regel i klassen. Jeg synker liksom tilbake, finner ikke ord, hodet blir tomt.. Jeg skal jo liksom ELSKE dem! Håper jeg snart innser dette….. Vi sier NEI TIL MENNESKEFRYKT!

Bryne VGS har slettes ingen Ny Generasjon avdeling. Jeg føler kanskje jeg burde ta ansvaret og få gang på noe. Men jeg er så utrolig usikker! Er redd dette vil gjøre at jeg får mindre tid å bruke på travle venner. For eksempel Tove. Hun er utrolig travel på fritiden, og kontakten i friminuttet kommer til å bli viktig hengetid. Men dersom fritimen går med til Ny Generasjon… Trenger veiledning, aller helst skrift på veggen.. Gud, vis meg veien!

Kommentarer

Hanne sa…
Eg syns det hørtes ut som en genial ide at du e med å starte nygenerasjon på Bryne VGS.. Eg vett det e vanskele...og at du må ofra endel for det.. Men eg he skikkelig truå på deg..Eg trur si du he tenkt på detten, så trur eg det kan ver noge Gud he lagt på deg...Stol på deg sjøl, å bruk tid te å lytta te Gud. Det e så ENORMT viktig å få med Gud i kverdagen.. å spesielt på en vidaregåande skule...
Som tidligare sagt...eg he skikkele truå på deg..:)
Guds fred..
HanneH
Fru K sa…
Hm, takk for at du får meg til å tenke på at tanken kan være et tegn i seg selv. Men....