En annerledes tilværelse

Da var min aller første skikkelige fjelltur med overnatting over. Har trasket fra Hundedalen til Blåfjellenden, fra Blåfjellenden til Sandvatn, og til slutt fra Sandvatn til Hundedalen. Den lengste etappen var beregnet til 4 timer, så det var vel egentlig ikke en stor prestasjon, men jeg er likevel stolt av meg selv. Spreke ungdom…

I fjellet sier alle hei til hverandre. Ingen er fremmede, og alle viser seg fra sine beste sider. Skulle ønske at samfunnet ellers var like åpent som i fjellet, men det kommer vel aldri til å bli en realitet. Første natten lå vi på hytte med et ektepar som kanskje var i 60-årene, Kåre og Kjellaug fra Stavanger. De skulle samme vei som oss, så vi ble godt kjent. Eli (Toft- Eriksen fra Varhaug) og jeg løste kryssord sammen med dem nesten hele kvelden. Sjefs!

Da vi var fremme ved hyttene tok vi en dukkert for å få en viss følelse av hygiene. Sommerens første bad var ganske kaldt, men det slår ikke sommerens andre bad, for det var nemlig iskaldt! Prøv selv å ta en dukkert 910m.o.h. med 13 grader i luften!

Eli har gått 3 år på Kongshaug i Os, så vi har ikke akkurat hatt så mye kontakt de siste årene. Men tre dager alene i fjellet gjør noe med et vennskap. Vennskapet med Gud fikk kanskje også en vitamininnsprøytning, tror i alle fall jeg lærte litt om det å takke. Det var så utrolig mye å takke for! God mat, god søvn, gode folk, flott natur, god helse, Han passet skikkelig godt på oss! 
 
Fjellet er til for å nytes! Er klar for flere fjellturer!


Kommentarer

Aspis sa…
Å så det er der du har vore!

Det blir tur til Kjerag på søndag. Sikkert uten meg, men kan nok bli bra likevel. (Må få med siste etappe av TdF på søndag!)
Fru K sa…
Catti: bare sei frå! alltid beredt, sjøl om æg aldri gjekk i speideren!
Aspis: Merka du at æg va vekke? Så sjefs!
obs sa…
Welcome home til deg også. Godt at du ikke datt ner i en fjellskrent. Sånn, da var det sagt! BB i kveld eller?!
Hanna sa…
Eg trur eg kjenne Kjellaug og Kåre!! Elle, Kjellaug jobbe på IMI. Kan de stemma? Kjellaug e jo sjef! Å eg trur Kåre åg ska ver ganske løyen! Kult å enda opp me dei!

Eg blir såå misunte når eg lese! Har fått sånn kick å har så lyst å gå på fjelltur! Eg får prøva å komma meg ud i løpet av høsten... å te høsten må me få mer gang på litt sånne småtura..klar for de??!
Fru K sa…
Hanna: Klar for sånne tura og fjellkick! Kåre og Kjellaug gjekk på IMI, så det stemme nok masse det. For nogen koselige folk!