Og Gud tar saken?

For å ta en liten oppdatering fra sist innlegg: På treningen i går (som var en del hard) fikk vi vite at det blir litt forandring i treningstidene til høsten. Hvordan de blir får vi ikke vite før etter ferien, men det er absolutt rom for å håpe på at Gud tar saken i sine hender :-)

Og så en ting til... I dag fikk vi vite om vi kom opp i muntlig. Har bedd i lange tider om å slippe, men på vei til skolen kom jeg på at det kanskje var litt egoistisk å bare be på mine vegne. Bønne-evangeliseringstalen på fredag inspirerte meg, så jeg fant ut at jeg også burde be for de jeg pleier å be for. Men jeg tenkte at det var litt lite praktisk, for hva er oddsen for at ingen av oss skulle komme opp! Svært liten. Burde vel egentlig bare "redde meg selv".

Så fikk vi vite at hverken Idrett eller Allemenn kom opp. Dette gjorde at ingen av de jeg ba for måtte i ilden. Gud har nok av gode gaver til alle. Amen!

Vi fikk også utdelt karakterene for året. Jeg fatter heller lite, for snittet var det samme som da jeg gikk ut av ungdomsskolen. Liiide friki! Hva er det egentlig som går av Gud som velsigner meg så mye!

Kommentarer