Ikke les dette dersom du ikke liker syting

Det som virker vanskelig, teit eller upassende er ofte noe viktig. Djevelen gidder ikke å bry seg med å gjøre uviktige ting vanskelige for meg. For et firkantet system. En våken leser kan oppfatte dette som om jeg står foran en utfordring. Helt riktig. Gidder ikke si mer om det, enn at det virker for vanskelig. Liker ikke sånt. Dessuten leser jeg ”The Screwtape Letters” av C.S. Lewis. Dessverre er dette en svært bra bok som stikker meg. Au au.

Bare for å fortsette med den samme grunntonen som i avsnittet over, vil jeg fortelle om en av mine (kanskje eneste) største fobier. Den gjør meg skjelven, irritert, og den kan fint ødelegge en helt ok dag. Fotoapparatet. Jeg HATER å stå på den siden av et kamera som blir ”foreviget”. Trusselen har blitt enda større i det siste. Mobiler med kamera er den teiteste tingen som noen gang er funnet opp. De bryter SIKKERT med en eller annen konvensjon i Menneskerettighetene. Derfor finnes det foreløpig ikke noe bilde av meg på denne siden, da jeg ikke vil utsette meg selv for noe slik bare for at jeg skal ha et bilde slik som alle andre.

Grunnene til denne fobien er mange. En onkel av meg er mildt foresket i sitt digitale kamera. Så selv om jeg blunder både fem og seks gagner, er han simpelthen nødt til å ta bilde helt til øynene mine er åpne. Det var en grunn. Flere gidder jeg ikke ta.

Som en oppsummering vil jeg si at jeg er i dårlig humør. Blir fort det når jeg finner ut at jeg ikke passer inn i ”Naturlig Kirkevekst” spørreundersøkelsen. Folk kan bli nedtrykt av mindre. Gidder ikke forklare.

Ha en fin dag.

Kommentarer

obs sa…
HEI!
En ting jeg merker når jeg går gjennom ting er at etterpå er jeg kommet lenger enn før utfordringen slo til. Jeg ahr forstått noe på en litt annen måte, eller lært noe nytt, eller blitt litt mer tålmodig, eller rett og slett sett at denne utfordringen løste seg også. Så fatt mot, Kristine! Du vokser!
Men sjølsagt, når en står med et bein eller tre i dritten, så er det ikke akkurat lett å tenke happy thoughts. Men på en eller annen mirakuløs måte kommer vi gjennom ting, og Gud er med hele veien. Det er et løfte, noe vi kan stole på, ikke bare ord til trøst, rather a piece of good old facts! Gud velsigne dæg, Kristine!