Pugging

Jeg har alltid visst at det sikkert hadde vært lurt å lære seg Bibelvers utenat. Men det er liksom nok å pugge på skolen, gidder ikke pugge på fritida. Denne uken gjorde jeg det, jeg pugget vers! Det var faktisk mer enn nok ledig kapasitet i hjernen til å lagre dem. Og det har allerede vist seg å være praktisk. Det føles som å lade våpnene, og ikke lenger la dem ligge å ruste en plass de er vanskelige å få tak i.

"Dere har ikke møtt noen overmenneskelig fristelse. Og Gud er trofast, han vil ikke la dere bli fristet over evne, men gjøre både fristelsen og utgangen på den slik at dere kan klare det" 1.kor 10,13. Tror ikke djevelen frykter meg og mine ord så ekstremt mye. Jeg er ganske lett å lure. Men dersom jeg gir ham Guds ord når han prøver å få meg til å gjøre noe feil, så begynner han å skjelve seriøst i buksene. Bibelverset over er ganske greit å kunne når jeg kjenner at noen tanker som ikke hører hjemme sniker seg inn i hodet.


Kommentarer