Oppfør deg!

Har funnet ut at det kanskje er på tide med en inngående gransking på hvordan jeg oppfører meg..
De jeg er mest sammen med nå er ”nye” bekjentskaper. Til eksempel kan jeg nevne Berit, som bare har bodd her i 1,5år, og Kristine som jeg traff i høst. Ikke slik å forstå at jeg ikke er ”fornøyd” med dem, det er bare det at det ser ut som om det hviler en slags forbannelse over relasjonene mine; de forsvinner! Normalt? Kanskje, men ganske ubehagelig. Jeg er livredd for at jeg skal gjøre det igjen.
For meg er det viktig å kunne være stille, og å kunne stole på at personen ikke vil gå fra meg dersom stillhet skulle inntreffe. Dersom du er en av de som har blitt utsatt for min nervøse, u-gjennomtenkte, sammenhengende talestrøm, er det kanskje fordi jeg er redd du skal gå. Heldigvis skal jeg ta psykologi valgfag neste år, så vi får se om jeg forstår litt mer etter detJ
Jeg trenger å lære å lytte. Det meste som kommer ut av kjeften min handler om ”æg” eller så dreier det seg om ”mæg”. For en utrolig egoist! Jeg vet en ting, og det er at jeg aldri hadde giddet å snakke med meg dersom jeg var deg!
Dette ble en litt for personlig tekst, men nå er det middag, så jeg får ta opp tråen sidenJ

Kommentarer