Tørst

Skal prøve å skrive litt mer. Gårsdagens innlegg var tåpelig, så dersom du ikke har lest det vil jeg anbefale deg å ikke gjøre det heller.

Jeg går litt rundt og surrer for tiden. Jeg har så ekstremt lyst til å tjene Gud, og jeg kan ikke tenke meg et liv uten at jeg får gjøre noe for Ham. Det er så mye av det jeg gjør som virker så tomt dersom Gud ikke gjennomsyrer gjerningene mine. Hva er poenget med å gå på skolen dersom jeg ikke er et vitne der? Hva er vitsen med å ta en utdannelse dersom den ikke leder meg den veien Gud vil? Mine planer kan kanskje være helt greie, men Guds planer for meg er ekstraordinære, og jeg vil være en del av dem!

Kan kanskje si at jeg er tørst. Jeg tørster etter et levende liv fylt av Gud, og å vandre i Hans ferdiglagte planer. Jeg håper virkelig ikke at Gud gjør meg så tørst uten at Han har tenkt å gi meg noe å drikke.

Kommentarer