Ikke vet jeg...

I det siste har jeg lest boka "Guds generaler" av Roberts Liardon. For en bra bok! Kristne bøker pleide å være noe jeg leste for samvittigheten sin skyld. Men denne boka her! Wow liksom! Den dårlige oversettelsen som var krydret med trykkfeil, klarte ikke å gjøre disse sidene mindre inspirerende.

Boken forteller livet til 12 mennesker som ble brukt av Gud. Folk ble frelst i tusenvis, og de fikk oppleve de mest utrolige helbredelser. Jeg tror ikke at boken bare er oppspinn, og dette gir meg masse spørsmål. Hvorfor ser jeg ikke apostlenes gjerninger skje rundt meg? Finner ikke Gus passende tjenere i Norge?

Det gjør meg sprø å vite at store ting kan skje men at de ikke gjør det. Kanskje ligger det i holdningen som nordmenn har til det åndelige. De leter etter logikk, og ting utenfor den synlige verden passer ikke inn i et menneskes logiske mønster. Dersom folk ser at det finnes onde makter i åndeverden, ville de kanskje ha lett etter det gode. Mange ville ha sett på kristendommen og funnet Jesus. Dette vil ikke djevelen, så derfor dekker han heller landet med likegyldighet enn med ren ondskap. Likegyldighet er vanskeligere å fjerne. Men ikke vet jeg..

Kommentarer