Gud har kontrollen

Som jeg nevnte i sist innlegg, har jeg en del små og store bekymringer. I går var jeg ikke særlig trøtt da jeg skulle høre til å sovne, så jeg ble sittende å tenke. Jeg tenkte så mye at jeg ble skikkelig nedtrykt, og jeg klarte til og med å finne meg noen nye bekymringer. Glimrende!

Men plutselig hadde jeg bare en eneste tanke i hodet. ”Gud har kontrollen!”. Jeg klarte ikke å tenke noen annen tanke, og da jeg prøvde å tenke på bekymringene mine gikk det rett og slett ikke. Den ene setningen hadde lagt lokk på den store esken! Freden hadde slått meg som lyn fra klar himmel, og den ble værende! Gud har virkelig kontrollen, og det er ingenting jeg heller vil enn at Han skal lede meg inn i den tjenesten Han vil ha meg. Små ting kan ødelegge mye dersom jeg lar dem plage meg, men ikke dersom jeg lar Gud ta seg av dem.

Kommentarer