Voksepause

Jeg tror jeg avsluttet en vokse periode i går. I en slike perioder har jeg åndelige voksesmerter, og det er ikke særlig herlig..
Men jeg begynner å bli vant med slike smerter, så når jeg er midt oppi det, vet jeg at jeg en gang vil komme ut av det. Og da vil jeg være litt større enn det jeg var før.
Denne gangen var utgangen overraskende. Noe av det eneste jeg trodde jeg enda fikk til, var det som var feilen; Bibellesingen min..

Fire kapitler daglig, er ikke galt. Jeg var ganske så fornøyd. Men det ble etterhvert en stressfaktor for meg. Gud vil ikke at det skal være stressende å være sammen med Ham. Derfor stoppet Han det på en så konkret måte at da jeg for en gang skyld glemte å lese, fikk jeg en dag full av Hans nærvær. Det var det jeg hadde ønsket meg så sinnsykt lenge...

Kommentarer