Potensiale

5 dager i uken går jeg på skole. Hvorfor? For å kunne få en utdannelse og kunne tjene penger.
2 ganger i uken plukker jeg tomater. Hvorfor? For å tjener penger.

Ut i fra dette kan jeg dra den triste konklusjonen at mesteparten av mitt liv går med til å tjene og bruke penger. Det vil igjen si at jeg er en tjener av Mammon.

Gud har lovet å gi meg alt jeg trenger. Dersom jeg ga hele livet mitt til Gud, og droppet Mammon, vill jeg kunne ha frigitt en hel masse tid. Hele livet mitt er et stort potensiale.

Gud har lagt planer for dette potensialet som det er bare for meg å si ja til. Han har hele greia klappet og klart. Tenk om døperen Johannes hadde nektet å gjøre det som var planlagt for ham? Han var jo et menneske som meg, med valget til å tjene Gud eller til å glemme Ham.

Kommentarer