Tom

I dag er jeg tom. Og det verste er at jeg vet grunnen. Jeg har ikke brukt tid med Gud. De dagene jeg ikke "har tid", blir vonde dager. Jeg får svært mye igjen av å lese i Bibelen. Selv om jeg leser tekster jeg egentlig ikke kan si at jeg får så mye dyp innsikt av, så gir det meg en slags ro. Men fordi at jeg vet dette, blir det tvang å lese i Bibelen. "Leser du ikke nå, Kristine, så får du en tom dag." Derfor gjør jeg det ikke, av den enkle grunn at det er tvang.

Her en dag skulle jeg liksom overhøre at Gud ville snakke med meg. I stedenfor å be og lese, stappet jeg Metallica i ørene. Og vips! så ble det den verste dagen på lenge.

Jeg ber om å at tvang blit byttet ut med lengsel, men den dodraugen av en djevel driver å lurer meg. Daglig. Jeg vet det, og det er akk så bittert.
Sukk.

Kommentarer