Onsdagstanker

I dag vil jeg skrive ned to små onsdagstanker:
1. Vi kristne er egentlig ganske onde. Er det en person som vi ikke liker, og denne personen ikke er kristen, nekter vi å snakke med ham. Hadde vi snakket med personen, kunne vi bygget en relasjon, og fortalt ham om Livet. Men vi liker som sagt ikke denne personen. " Ha, ha, du er dum med meg, derfor vil jeg ikke fortelle deg at det finnes en Himmel og et helvete." Som tidligere nevnt, det finnes mange grunner til at Gud gav oss det vanskelige budet det er å elske våre fiender..
2. Enda en ting jeg er bekymret for: Når Gud bruker meg ( noe Han har gjort en del i det siste) er jeg redd for at jeg skal tro at det er jeg som er flink. Men tingen er at jeg ikke er flink i det hele tatt og at det er et under at Gud gidder å bruke meg. Derfor: Sier eller gjør jeg noe som virker bra, så er det Gud. Sier eller gjør jeg noe som virker dumt, er det jeg som tror at jeg er smart.
Det var tankene for i dag. Kanskje tenker jeg noe i morgen også.


Kommentarer

Anonym sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.