Min bønn

Det Bjørnar skrev om press på Blogging, skriver jeg under på... Jeg sliter litt med å be for tiden. Det blir liksom ikke så levende. At den Store Gud gidder å høre på meg, burde skape en del mer entusiasme enn det det faktisk gjør. Lirer av meg et par setninger.
Får egenlig bønnen " bedre til " ved hjelp av skriveredskaper. Siden dette er en side der mine tanker er det som gjelder, kan jeg vel også be på denne siden?

Kjære Far
Takk. Takk for tilgivelsen. Takk for nye sjanser. Selv om jeg gjør noe mot din vilje, vender du deg ikke mot meg. Når jeg har rotet meg bort, vil du hjelpe meg tilbake til veien. Utrolige nåde. Takk for at jeg slepper å forstå, at jeg allikevel kan tilbe det mysteriet du er.
Jeg lengter etter å være et redskap for deg. Om jeg bare får være en liten spiker i veggene i ditt rike på jorden! Du ser tankene som ligger bak disse ordene. At jeg vil bli brukt for at andre skal se meg. Store Gud, jeg ber deg ta bort all trang til å tjene andre enn deg. For du er den eneste, og din vilje er den eneste gode. Takk for at du aldri kaster meg ut i noe jeg ikke kommer ut av. Du gjør ikke noe hallveis.
Gud, om det er du som har plantet den troen i meg om at denne høsten kommer til å bli noe mer enn middelmådig, så la den gløden som nå brenner i hjertet mitt utvikle seg til flammer! Du kommer til å gjøre under, og jeg vil være med! Gi meg styrke til å våge å ta de utfordringene du gir meg, og klistre fast denne læresetning; at du aldri forlater meg! Må du åpne hjertene til dem som ikke har sett din storhet gjennom nåden! Det er SÅ mange som trenger deg!!! Vær nådig, Far, kutt ikke over livets tråd på dem før de ser! La dem høre at du banker på hjertene deres!
Takk for Saron, Herre! Må du gjøre oss til det bålet som du viste meg på bønnemøtet. La oss sette fyr på Bryne!
Du ser alt som ødelegger for meg, og bryter ned relasjonene. Styrk meg! Jeg er ikke mer enn et menneske, og svarer så lett når fristeren roper!
Om jeg bare kunne sette ord på jubelen inne i meg, og sorgen som velter over meg når jeg lyder det onde.

Amen

Kommentarer